Välkommen till Skattlösberg och Skattlösbergs bygdegille

Välkommen till Skattlösberg, platsen där Dan Anderssons inspirerande hembygd tar dig med på en oförglömlig resa. Här väntar en förtrollande miljö av djupa skogar, blomstrande slåtterängar och hisnande panoramavyer.

Ge dig ut på den slingrande vägen som leder till Luossastugan, där våra sjungande guider skapar en unik föreställning som förflyttar dig genom tid och rum. Låt dig svepas med i berättelsernas magi, där Dan Anderssons arv blir levande på ett sätt som berör både hjärta och själ.

Ta en stunds ro och frid på Finngammelgårdens vackra gårdstun, där historiens vingslag får ditt sinne att vibrera. Njut av sommarens generösa gåvor, omsluten av en atmosfär som endast Skattlösberg kan erbjuda.

För dig som söker en upplevelse utöver det vanliga, är Skattlösberg det självklara valet. Kom och upplev Dan Anderssons värld på nära håll, där naturen blir en portal till hans unika berättelser och hans djupaste känslor. En resa som kommer att skapa minnen för livet.

 

 

 

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *