Välkommen till Skattlösberg och Skattlösbergs bygdegille

Välkommen till Skattlösberg, platsen där Dan Anderssons inspirerande hembygd tar dig med på en oförglömlig resa. Här väntar en förtrollande miljö av djupa skogar, blomstrande slåtterängar och hisnande panoramavyer.

Ge dig ut på den slingrande vägen som leder till Luossastugan, där våra sjungande guider skapar en unik föreställning som förflyttar dig genom tid och rum. Låt dig svepas med i berättelsernas magi, där Dan Anderssons arv blir levande på ett sätt som berör både hjärta och själ.

Ta en stunds ro och frid på Finngammelgårdens vackra gårdstun, där historiens vingslag får ditt sinne att vibrera. Njut av sommarens generösa gåvor, omsluten av en atmosfär som endast Skattlösberg kan erbjuda.

För dig som söker en upplevelse utöver det vanliga, är Skattlösberg det självklara valet. Kom och upplev Dan Anderssons värld på nära håll, där naturen blir en portal till hans unika berättelser och hans djupaste känslor. En resa som kommer att skapa minnen för livet.

 

Var med och tävla så kan du vinna en (1) entrébiljett till valfritt evenemang arrangerat av Skattlösbergs Bygdegille under 2024!

Så här tävlar du:

Här på hemsidan har vi gömt 5 påskägg. Tyvärr gick de sönder i hanteringen så de ser ut så här:

Den som hittar alla 5 och mailar oss på gilletskattlosberg@gmail.com och berättar vilka sidor äggen finns på, är med och tävlar om biljetten. Tävlingen är öppen t.o.m. annandag påsk, d.v.s. 1 april. Vinnaren presenteras här på hemsidan och i våra sociala medier den 2 april.

Obs! Äggen här ovanför räknas inte!

Lycka till och glad påsk!

 

 

 

Årets Luossaguider och öppettider

Nu är sommarens guideschema spikat och vi kommer att börja presentera årets guider.

I år är Luossastugan öppen 24 juni – 31 augusti, med tre föreställningar dagligen, kl 11, 13 och 15.

Hjärtligt välkommen till en upplevelse du aldrig glömmer!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *