Luossaguider 2024: Martin Johansson

Martin jobbade första gången i Luossastugan som sommarjobbare för tjugosex år sedan. Just nu har han för många små barn för att tillbringa längre perioder i Luossastugan, men han har hoppat in som vikarie vid behov de senaste åren.

Martins släkts vägar mötte familjen Anderssons i och med att Martins farmors mormors far byggde orgeln som stod i skolhuset när Dan Anderssons far Adolf var lärare där. Orgeln finns nu att beskåda i kammaren i Luossastugan. Tyvärr är den inte längre spelbar, så ni får hålla till godo med Martins gitarrspel i sommar, och det under endast två dagar, nämligen 20-21 juli.

 

***

I år är Luossastugan öppen 24 juni – 31 augusti, med tre föreställningar dagligen, kl 11, 13 och 15.

Hjärtligt välkommen till en upplevelse du aldrig glömmer!

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *