Luossaguide Martin Johansson

Martin jobbade första gången i Luossastugan som sommarjobbare för tjugofem år sedan. Just nu har han för många små barn för att tillbringa längre perioder i Luossastugan, men han har hoppat in som vikarie vid behov de senaste åren. Martins släkts vägar mötte familjen Anderssons i och med att Martins farmors mormors far byggde orgeln som stod i skolhuset när Dan Anderssons far Adolf var lärare där. Orgeln finns nu att beskåda i kammaren i Luossastugan. Tyvärr är den inte längre spelbar, så ni får hålla till godo med Martins gitarrspel i sommar, och det vid endast ett tillfälle, nämligen 2 augusti.

 

***

Martin är guide i Luossastugan 2 augusti.

Obs! Midsommarafton är Luossastugan stängd (23/6).

 

Välkommen till Luossa i sommar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *